Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Twitter chat: Samarbejd bedre, Stærkere, Hurtigere

Maj 14, 2013 @ 6:30 pm - 7:30 pm

med-lab-o-rate: til at arbejde sammen med andre eller sammen især i en intellektuel bestræbelse.

I ethvert erhverv, samarbejde er nøglen. I oplysningerne erhverv, Det er en drivkraft for succes og gennemslagskraft.

Arbejde i grupper kan være sjovt og produktive eller den bane i din eksistens. Lær hvordan information fagfolk udføre opgaver gennem samarbejde, enten inden for eller uden for deres arbejdsplads.

Hvornår:

2 valg på Tirsdag, 14 maj:

Session #1 på 17:30 UTC (1:30 p.m. Eastern / 10:30 a.m. Pacific)
Great Britain / Det Forenede Kongerige er en time foran UTC sommeren.

Session #2 på 03:00 UTC (11:00 p.m. Eastern / 8:00 p.m. Pacific)
[Onsdag, 15 Maj – 13:00 Canberra / 11:00 Perth / 08:30 New Delhi]

Spørgsmål at besvare:

  1. I din oplevelse, hvad er nogle færdigheder eller tricks af handelen for en vellykket samarbejde?
    -Første 15 minut-
  2. Hvad Online eller in-person ressourcer eller teknologier er nøglen til succes samarbejder om et projekt?
    -Second 15 minut-
  3. Hvordan håndterer du svært, slacking, eller relectuant at engagere gruppemedlemmer?
    -Tredje 15 minut-
  4. Uden at afsløre fortrolige oplysninger, Hvad var resultaterne af de mest succesfulde samarbejde du har haft?
    -Sidste 15 minut-

I ånden af ​​organisationen:

Prøv at kvidre dine svar på spørgsmål 1 i de første 15 minutter af din session, svar på spørgsmål 2 i andet 15-minutter af din session, og så videre. Du kan tage din kø for at komme videre fra den @ SLAhq håndtag, som vil tweeter passende spørgsmål ved begyndelsen af ​​hver 15 minutters interval.

Ny her?

Check out Sådan # SLAtalk og resumeer af første og sekund sessioner.

Efter sessionen:

Stay tuned til SLA Blog, hvor vi vil sende en samling af store svar, samt link til alle tweets fra sessionen. Læg mærke til dit tweet bliver favoriseret fra @ SLAhq? Du vil sandsynligvis blive præsenteret i vores round-up.

Detaljer

Dato:
Maj 14, 2013
Tidspunkt:
6:30 pm - 7:30 pm
Begivenhed Kategori:

Lidt sidste Opdateret April 17, 2019 @ 10:15 ved; Dette indhold senest opdateret maj 8, 2013 @ 10:35 ved